Nu har jag sett Ohly smålett vi tre tillfällen. Det värsta var vid kravallerna i Malmö. Men det började med när Mona Sahlin fick krypa till korset och sedan igår när det visade sig att socialdemokratins girighet svävande som en ande i gårdagens debatt.

http://hd.se/kultur/2009/02/10/tomas-eneroth-ser-gaerna-amadeus/Mona Sahlins näringspolitisk talesperson Tomas Eneroth var på uselt humör skriver Maria Abrahamsson i SvD:

Det säger sig självt att sitter man i styrelsen för landets viktigaste pensionsbolag är det en ren katastrof om man inte ens klarar att hantera pensionen till bolagets egen vd.

Tomas Eneroths dåliga humör syntes även i SvDs Brännpunkt där han anklagar regeringen för att satsa för lite och för sent. Samtidigt skäller socialdemokraterna på regeringen i KU att de satsar för mycket och för snabbt. Man undrar lite smått hur Mona Sahlin tänker.

Lite av det senare kan vi läsa om i DN debatt där Sahlin och Östros vill höja våra skatter som ett medel att klara kriserna. Förmögenhetsskatten och fastighetsskatten börjar man med. Sedan vet vi att kommunal vill ha högre skatter och högre lön. Ohly småler. Allt går hans väg.

Göran Eriksson skriver i sin analys:

Den enda som egentligen kan hoppas tjäna på gårdagens riksdagsdebatt är Vänsterpartiledaren Lars Ohly som uppträdde som Mr Clean Hands. Bonusbesvikna S-sympatisörer är förstås välkomna över till Vänsterpartiet.

Ni som inte känner igen socialdemokratins nya ansikte med spår av hyckleri, dubbelmoral och oförmåga hoppas jag inte går över till vänstern. Tänk på att Ohlys leende kan vara bedrägligt. Stalin och numera Eritreas diktator har en gång också lett under vänsterns paroller. Välj istället att tro på alliansens budskap.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 243 user reviews.

No related posts.

Tags: , , , , , , , , ,

4 Responses to “”

 1. Skulle vilja tillägga att som vanligt kräver de ”besked” men när man synar vänstern så vilket besked ger de? Lars Ohly som vill veta om Maud verkligen ändrat uppfattning? Har han själv gjort det om kommunismen? Eller kallar hans bara inte längre kommunist.

  När får vi debatten om skatter som ett hinder för människor att skall kunna utnyttja sin , enligt FN och EU, deklarerade mänskliga rättighet att ”försörja sig” alltså inte rätt till arbete eller försörjning utan helt enkelt rätten att få försörja sig själv.

  Nå ja, ”Keep up the good work”

  The S&M Factor

 2. ”Ni som inte känner igen socialdemokratins nya ansikte med spår av hyckleri, dubbelmoral och oförmåga hoppas jag inte går över till vänstern. Tänk på att Ohlys leende kan vara bedrägligt. Stalin och numera Eritreas diktator har en gång också lett under vänsterns paroller. Välj istället att tro på alliansens budskap.”

  Detta var nog den hårdaste ”guilt by association” anklagelse jag någonsin läst!

  Lars Ohly ler. Stalin och Eritreas diktator har också lett. Dessutom har de gjort det under vänsterns paroller.

  Slutsats: Akta dig för Ohly, det är bara massmördande despoter som ler.

 3. Kan bara hålla med Joakim, det tragiska med detta är dock att moderaterna med resten av högern numera använder detta trick regelmässigt när dom ska bemöta oppositionen.

 4. Ohlys leenden.

  Cheshire-katten i ”Alice i underlandet” har ett liknande maniskt leende. Det verkar påklistrat och olycksbådande. Har han just ätit något eller förväntar han sig ett gratismål?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>