Om det nu är så att det är CIA som ligger bakom de påstådda brotten i Sverige så har Julian Assange gett tillbaks med besked. Å andra sidan var väl allt förtal väl känt inom diplomatkåren. Genom Wikileaks får även vanligt folk reda på vad som säga bakom stängda dörrar.

I och med att allt förmodligen redan var känt kommer det aldrig bli någon större affär av detta utöver att alla politiker försöker dra så stor nytta som det är möjligt på hemmaplan. Att det kommer att skada diplomatin, som Bildt är rädd för, tror jag är överdrivet.

Myndigheterna gör nu säkert allt för att stoppa Wikileaks som Aftonbladet kan berätta. Vänster-bloggarna pekar finger åt USA. Vad tror de att det sägs på andra håll? I Jerker Nilssons världsbild är alltid USA boven till skillnad mot socialister och talibaner.

Fortsättning följer alldeles säkert.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

3 Responses to “Wikileaks Assange gav igen med besked”

  1. Du läser min blogg som fan läser bibeln :) Ingenstans har jag skrivit att det enbart är USA som är boven, men självfallet förväntar jag mig demokratiskt tillvägagånssätt och rättvisa av en demokrati i mycket högre utsträckning än vad jag gör av en diktatur.

  2. Du har rätt. Jag läste in mer än vad som stod i inlägget förmodligen på grund av en lätt påverkan från dina partikamrater.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vem arbetar Wikileaks för?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>