Konjunkturbarometern närmar sig 90 och ni kommer ihåg att historien har lärt oss att börsen börjar röra sig uppåt tre månader efter att barometern sjunkit under 90. Hur är det med is i magen?

Syns det på börsen? Tvärtom börsen vandrar istället uppåt. Frågan är då om vändningen har kommit i förtid eller om hajarna försöker lura på småspararna Svarte Petter? Svaret vet vi om några månader, men själv tror jag att jag lutar mig mot historien. En missad uppgång är ju inte förlorade pengar som omvändningen innebär.

Annie Lööf är annars i talarstolen i Västerås men är en sak att stryka de egna medhårs än att få med sig svenska folket. Dags för Annie Lööf att vässa sig mot Reinfeldt och Borg. Konjunkturen går ner som vi kan se och allt handlar inte bara om börsen utan jobb behöver skapas in den privata industrin. Reinfeldt behöver hjälp att kavla upp ärmarna och Annie Lööf skulle mycket val kunna få lite draghjälp från Löfven.

SvD, AB, DN, Ekonomifakta, Cornucopia, DN, SvD

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>