Den svamliga retoriken som Juholt står för är dödsdömd och leder bara till politikerförakt och ett ökat intresse för extrempartier. Socialdemokraterna har egentligen ett guldläge som det är förvånande  att de inte utnyttjar.

Bristen på opposition har försatt Alliansregeringen i vänteläge utan klara visioner om framtiden. Och det kan vara svårt att vända den skutan.  Så det är mer eller mindre öppet mål för socialdemokraterna men det kräver några snabba beslut.

In med en pragmatisk ledare som förstått att Sverige har förändrats och som lägger en politik utifrån dagens värderingar. Om man t.ex. Jan Nygren, tidigare statsråd i (S) fick förtroendet skulle socialdemokraterna  snabbt få okat förtroende. Läs bara vad han skrev i DN den 30 sept. i år.

Tyvärr för svensk politik ser vi inte några tendenser till förändring. Valet av Juholt försvaras istället. Juholts svammel ska i stället styras upp av Lars Engqvist, vice statsminister under Persson. Som avgående styrelseordförande för SvT kommer han säkert råda Juholt att sluta bojkotta SvT. Men som vi alla vet nu går det inte att styra Juholt. Svammel och grodor kommer att styra Sveriges politiska inriktning. Reinfeldt och Co kan simma lugnt.

DN, AB, Korseld,

Bloggar: Kent Persson, Röda Berget, Mitt i steget

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Visst kan (S) ta kommandot!”

 1. Reinfeldt är helt fel ute! Han kan inte jämföra sig med somalier,Araber som kommer hit med den mest uråldriga, hårdföra religion som finns i hela världen.

  Reinfeldt har inte tvingats att gifta sig med en muslims kvinna, han har fortplantats sig med en kvinna som han antagligen blivit kär i, inte för att hon var kristen eller ateist.
  Det är den stora katastrofen i Sverige och andra demokratiska länder,

  Muslimer tvingas gifta sig med muslimer och deras barn ärver faderns religion.osv. I generation efter generation!! Hit kommet tusentals ensamkommande unga män som förmodligen ska kunna gifta sig med muslimska unga kvinnor som redan finns här.

  Om varje muslimfamilj får fyra fem barn, hur kommer vårt lilla land att se ut om tio femton år?

  Vill Reinfeldt utrota våra gener, vår kultur vår demokrati?

  I Finland har man räknat ut att om 20 år är ”blåögda” i minoritet om islam får fortsätta ta kommandot.

 2. Åh herregud! 30-talet ringde nyss, Kerstin, de ville ha sin samhällssyn tillbaka…

  Tillåter mig ifrågasätta både matematikkunskaperna samt inriktningen hos de som gjort de uträkningarna, och ber dessutom om källa på det.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>