Invandring och socialdemokrati har alltid varit trassligt. Invandrare ses mer som en grupp att röstfiska i, något som socialdemokrater har lyckats väl med. Bidrag och inlåsning har har därefter passiviserat gruppen för invandrare har egentligen aldrig varit omtyckta av socialdemokrater och facken.

I Malmö på röstfiske. Ilmar Reepalu fikar nu efter extremisternas röster och tar ställning emot israels idrottsmän. Siv Jennsen i Fremskrittspartiet i Norge vet vad det frågan om. Hon åker också till Malmö för att det ger röster i Norge.

Reepalu skiljer på person och parti. Som person vill han gå längre!! Jag tror att invandrarungdomen har genomskådat socialdemokratin. Ungdomen vägrar att bli inlåsta och leva på bidrag. De vill ha jobb och utvecklas i Sverige. Men med de arbetsrättsregler fack och socialdemokratin har skapat håller man nog dem ifrån sig ännu ett tag till. Det som förvånar är att så många invandrare röstar på sossarna, men ungdomen inser nog snart var bromsklossarna sitter.

Att Malmös socialdemokrater fiskar efter röster skriver SvD om:

… Reepalu när han säger att han inte ”känner någon större lust att delta” vid mottagningen efter DC-matchen på grund av de israeliska spelarnas blotta närvaro. Därmed har han också mer gemensamt med sina norska besökare än han förmodligen vill kännas vid.

Att bekämpa Sverigedemokraterna är väl inte att bli som dem eller är det kanske tvärtom som gäller?

Läs även andra intressanta åsikter om invandring, invandrare, Malmö, sverigedemokrater, socialdemokrater, reepalu, politikNo related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>