Inte nog med att de rödgröna med MPs Yvonne Ruwaida i spetsen vill höja parkeringsavgifterna med 312 miljoner (SvD) de vill dessutom korka igen bussfilerna med lastbilar! (Brännpunkt SvD).

Vad blir nästa steg; skottpengar på stockholmare?

Vi lever i en verklighet, inte i en drömvärld. MP borde fråga sig varför så många väljer att flytta till Stockholm med omnejd. Varför väljer de inte att stanna kvar i glesbygden tillsammans med vargarna?

Antagligen för att det inte finns någon framtidstro och arbeten. Långvarig S dominans har förstört all entreprenörskap utöver enmansföretag. S och LO har satsat all prestige på storföretagen som nu sviker. Stängs nu kärnkraftverken lär väl de sista elslukande företagen också slå igen.

MP borde sluta med tramset i Stockholm. Att bestraffa folk som bor i Norrort för att de vill åka till Söderort är rent ut sagt larvigt. Satsa på medelstora företag utanför Storstockholm, bryt upp LOs dominans över villkoren och simsalabim får vi bättre miljö i Stockholm för oss stackare som tvingas bo här. Att sparka boll utan stadgar är också politik som Sanna Rayman på SvD, så fyndigt skriver.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>