Själv vill han tydligen bli kulturminister enligt ett reportage i Land. Bra så skriver SvD. Där gör han minst skada. Han gillar inte Stalins välde kan man läsa men Kuba verkar ok.

Kubas ledare sa nyligen att Kuba är det enda landet i världen man leva i utan att arbeta. Ohly försöker med 6 timmars arbetsdag, men nu vet vi målet. Socialdemokraterna uttalade sig också att Kuba är det rikaste landet i världen om jag förstod det rätt.

Eftersom Ohly inte gillar arbete får vi hopas att han i alla fall inte blir näringslivsminister eller ännu värre utrikesminister.

Bäst vore om vi såg till att de rödgröna inte vinner valet.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Vilken ministerpost får Ohly?”

 1. Alliansen är ju inte värt att lägga sin röst på heller för då får man Kristdemokraterna och Göran Hägglund med flera på köpet. 4-procents parti med 3 ministerposter…
  Hur kan man som liberal ens tänka tanken att samarbeta med konservativa kristna.

 2. Krister Nässén
  augusti 3rd, 2010 at 15:48

  Oscar:

  Instämmer! Att grunda ett modernt samhälle på obevisade påståenden om att en som kallade sig Guds son kunde gå på vattnet och återuppstå från de döda efter 3 dagar betackar jag mig för. Men KD-sekten får självfallet tro på vad de vill, på samma sätt som barn är i sin fulla rätt att tro på jultomten. Och självfallet får de kalla detta för att representera verklighetens folk.

  Man kan ju också påminna om att dåvarande KDU-ordförande Ella Bohlin, mycket välförtjänt, fick antipriset Årets förvillare 2005 av föreningen Vetenskap och Folkbildning. Detta för sina uttalanden om att Bibelns skapelseberättelse bör jämställas med den naturvetenskapliga evolutionsteorin i svenska skolor.

  Läs här under utmärkelser:

  http://www.vof.se

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>