Att fördela är roligt. Värre blir det när de ska skapas. Just nu behöver fler jobb skapas. OECD berömmer Sverige för sin goda fördelning av resurser men skiter fullständigt i att det är företag som skapar jobb.

Varför är det så? Maud Olofssons rop för företagens bästa är som rop i öknen även om Björklund reläar fast fortfarande i folktomt öken.

Vi har vår jantelag. Att lyckas som företagare och tjäna en massa pengar är förkastligt och fult. Pengar ska tjänas på idrott eller lotto därmed basta. Att avvika från detta innebär att det finns risk att man inte blir omvald som politiker.

Från vänsterkanten har man lyckats få svenska folket att förstå att pengar hanteras bäst av staten. Det vore dags för Alliansen att få oss att uppskatta de som tjänar pengar. Kalla det borgerligt om ni vill men det skulle skapa massvis med jobb. Det vore bra mycket intressantare än att dra in föreningsstödet.

SvD, Aftonbladet,DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>