Att inte vara behövd är nog det värsta man kan råka ut för. Därför är det så bra att funktionshindrade genom Samhall kan visa att de minsann kan vara konkurrenskraftiga och därför behövda. Att tillverka produkter som andra köper inte av snällhet utan för att de är bra lyfter de flesta och inte minst de funktionshindrade.

Detta vill Veronica Palm som ordförande i socialdemokraternas stockholmskrets ändra på. Kravet att produkter som funktionshindrade skapar  ska vara bra och konkurrenskraftiga ska bort tycker hon. Vad får man då? Bidragsjobb och att produkterna köps av snällhet. Detta är spiken i kistan för de som trodde att deras arbete skulle uppskattas på egna meriter. Att tvingas gå till meningslöst arbete och producera något som ingen vill ha är ingen drömsits för de funktionshindrade.

Veronica Palm med sitt stora tilltro till staten och bidragssystemet är en black om foten för sossarna och en tillgång för Alliansen.

SvD, Samhall

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>