Att Juholt kommer att få gå är nog de flesta överens om. Oddsen är högre för vem som kommer att ta över. Själv satsar jag på två kandidater, Bodström och Österberg. Bodström därför att ha har en förmåga att få med sig väljare och skulle utgöra en frisk fläkt för partiet. Österberg därför att han representerar saklighet,stabilitet och trovärdighet.

Måste jag välja tror jag att partiet väljer Österberg. Man har säkert fått nog av folklig retorik och vill åtminstone över en övergångstid ha en stabil och trovärdig ledare.

Juholt tuffar däremot på som om inget har hänt. Senast idag skriver han på Brännpunkt om sina visioner som lite elakt kan sammanfattas i skolplikt till 25 år och utökade bidrag plus en släng åt miljöpartister. Det är bra med visioner men eftersom trovärdigheten är lika med noll blir det ett slag i luften. För en vecka sedan skulle han satsa 15 miljarder på pensionärerna SÅ VARIFRÅN KOMMER ALLA PENGAR?

Nå, Juholt kämpar för sin överlevnad och det ska han ha all heder för men innerst inne han han nog själv satsat på en efterträdare.

DN, SvD, Expr, AB, Martin, Peter

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Vem tar över efter Juholt?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vem ger Reinfeldt och Borg en match?
  2. Juholt gör ingen besviken men . . . .
  3. Så fick Juholt sparken

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>