Världen har hamnat i ett köldtillstånd. Det är inte ovanligt, men vart har alla klimatkramare tagit vägen? Kanske har de insett att vår värld är mer komplicerad än de trott. De som nu fryser ihjäl hade hoppats på ett varmare klimat; kanske har de blivit lurade av de som hävdat att vi fått ett varmare klimat.

Miljöförstöringen är ett hot. Det inser vi nog alla. Klimatkramarna tror sig ha lösningen på problemet som i mångt och mycket är en återgång till ”häst och vagn”. Köldknäppen får många att inse att vi istället behöver ännu mer energi, även om vi inte vill inse att många dör på grund av brist på energi.

Att elbolagen i detta läge stänger kärnkraftverken för att tjäna ännu mer pengar borde de åtalas för. Kanske dags för ett upprop eller sticka mer vantar ??

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Världen fryser och klimatkramarna har gömt sig.”

 1. Jag var bara tvungen o kommentera ditt inlägg 5 dec, angående om att facket är politiskt med 40% borgeliga medlemmar, och starta ett opolitiskt fack…
  Vi kan ju börja med att VARFÖR facket för det första ens arbetar politiskt. Från början var det LO som startade partiet (Socialdemokraterna), eftersom de insåg att vissa saker måste drivas genom politiken.
  Idag är ca 60% av LO´s ”frågor” politiska, och hur vore det då om vi inte samarbetade med ett parti? Eftersom de borgeliga tycker att facklet har för stor makt och vill ändra på LAS, MBL och FML, för att försvåra det fackliga arbetet, hur skulle det då bli tror du? Om färre skulle ha möjlighet att jobba fackligt, då kommer slutligen våra kollektivavtal bli sämre, fler går ur facket, våra rättigheter, läner, skydd och allt kommer snabbt försämras, och det innerbär alla som är med i LO… Så att inte jobba fackligt och politiskt är en totalt korkad idé.

 2. Men vad är det som säger att ett socialistiskt samhälle skulle vara bättre för medlemmarna. Du tycker också det är ok att s.k. borgerliga medlemmar ska betala för ett ett politiskt system införs som de inte tror på?
  Det är tydligt att facket har spårat ut totalt. Åk över till Danmark och lär!

  Dessutom har vi fackens njugga inställning till företag i melllanklassen som tyvärr lett till att vi har för få arbetsgivare i Sverige. Det senare är inte bara fackets fel utan näringslivets dåliga stöd åt små och medelstora företag spelar in också. Salladsbaren är inget facket ska vara stolt över.

  Vi behöver ett fack som värnar medlemmarnas intressen och att ensidigt stödja de rödgröna är som att stoppa huvudet i sanden.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>