Det är talande att Ohly inte denna gång är snabb med att fördöma Nordkoreas handlingar trots flera dödade. Ohly och Kina är väl snart de enda som är tysta.

FN borde ryta till, men diktaturerna med Kina i spetsen har satt FN helt ur spel.

Vi borde vända både Kina och Ohly ryggen och agera skarpt mot att diktaturerna numera styr FN. Kina stöttar Nordkorea, Burma och Iran. Kina hotar länder som åker till Norges utdelning av fredspriset.

Nordkoreas krigshandlingar belyser verkligen situationen i Kina.  Omvärldens protester måste även riktas mot Kina, skriver DN och paradoxalt nog är det bara genom stöd utifrån som regimen överlever kommenterar SvD.

Det är dags för Ohly att sluta hacka på USA. Om inte de fanns i området vete gudarna hur det slutar. Företagen och politiker borde tänka till och varför inte satsa på Indien istället?

Sverige har en ambassad i Nordkorea. Bildt skriver: Sverige har traditionellt goda förbindelser med Sydkorea – en öppen demokrati och en vital ekonomi – men har ju också en ambassad i Pyongyang. Till detta kommer att vi tillhör den kommission som har att övervaka vapenvilan på halvön. Tjaa, vad gör vi nu då?

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>