Det värsta man kan göra i Sverige är att göra fel. Därför är det bättre, resonerar många, att inte göra något alls. Därför har vi så många fega politiker i Sverige.

Ta bara det senaste. Partiledarna vägra att fotografera sig tillsammans som en fortsättning på SvD bilden. De fegar ur helt enkelt.

När jag bodde i Sverige längtade jag till latinskt temperament skriver Mauricio Rojas i SvD. Nu är vi ju inte spanjorer men lite stake borde vi väl ändå få se från våra politiker.De kan ju börja med att låta sig fotograferas för att därefter målande beskriva sina visioner.

Katrine Kielos är en frisk fläkt på Aftonbladet. Sossarna måste nu ta striden menar hon. Alliansen hade rätt problembeskrivning men fel svar.

På sätt och vis är den en feghet både hos Alliansen, som inte vågar ge något åt de rika, och socialdemokraterna som övergick till populism istället för svar.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Varför så många fega politiker?”

  1. Verkligen underligt det där med politik. Om alla säljer sin röst i Sverige och ja, säg att det råkar vara ett Nazistparti som köper den på Blocket. Då kommer nuvarande regler om ”arbetslinjen, kontakta en politiker och bidragsfusk” att omvandlas till ”Arbeit Macht Frei i koncentrationslägret, Hitler i bunkern mitt i Centrum och Stockholmsbörsens krasch och hauss för riksdagsbörsens handel med rösträtter”. Giltig i 4-5 år och det kan ju vara en utslagsröst. Ja, en prislapp på sisådär 400 000 kr för förlust av sociala förmåner i 4-5 år.De behöver ju inte ens ändra nuvarande lagstiftning. Shit the same vem som regerar och tillämpar skiten.Verkligen trist….ja, verkligen trist om 100 år. Fast vem bryr sig?

    Vill du köpa min röst? Håll utkik på Blocket, utländska hemsidor där man kanske främst intresserar sig för Europaparlamentet etc.

    Du betalar tågbiljett. Vi möts så pengar kan sättas in på mitt konto samtidigt som dina anonyma röstkort lämnas över till mig och jag röstar åt dig.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>