De påstår sig vara för demokrati, vara för kvinnan, vara för invandrare …. Kort sagt vara för människan. Ändå tar de gärna till våld eller störande av ordning när någon människa har en avvikande uppfattning.  Varför är vänstern så osäker på att de har rätt så de måste använda sig av tvång av något slag?

Kanske är liknelserna med Kina, Ryssland eller Kuba inte så långt borta. Man får gärna vara demokratisk eller tycka vad man vill så länge som man tycker som ledarna. Om man nu ska vara rädd för att uttrycka sin mening kan det väl knappast sägas vara demokrati, eller??. Vänstern har lite att fundera över.

Med “vinster i välfärden” försöker man dölja sitt rätta jag. Plötsligt räknare man i pengar men är det inte en vinst om äldre tycker man har det bra? Barnhemskulturen i forna öst är sannerligen inget att längta efter.

Så nu har jag tyckt annorlunda än vänstern. Blir jag påhoppad nu?

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>