Enligt vänsteralliansen ska det vara fritt för alla komma till Sverige, åtminstone om de är bidragsberoende och inte tar jobb från LOs medlemmar. Humanism ska kosta heter det.

Varför inte börja med grekerna? I Sverige har vi fri skola och sjukvård samt bidrag för de som inte vill eller får arbeta. I humanismens tecken välkomnar vi alla och i samma tecken höjer vi skatterna så att ännu fler kan komma.

Vacker tanke men det visar också brist på realism hos våra politiker. Dessutom har det blivit tabu att diskutera invandringspolitiken, ett faktum som gynnat sverigedemokraterna. SD har visserligen ett tapp just nu beroende på galningen i Norge, men med vänsterns brist på förståelse för problematiken är det nog bara en tillfällig svacka.

Försörjningskravet var ett förslag i luften, men debattläget i Sverige gör det omöjligt att diskutera lösningar.  Invandrare kan anpassa sig vilket Guillou visar under sin promenad. Alliansen är dock en garant för att vi inte utvecklas till ett nytt Grekland.

SvD, AB. Rött hjärta

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Varför inte erbjuda alla greker en plats i Sverige!”

  1. Att erbjuda greker en plats (=ARBETSPLATS) i Sverige, vore just precis vad vi skulle göra, om vi nu, som vi bombarderas med, står inför ”ett gigantiskt behov av arbetskraftsinvandring”. Men oh nej! Fruktansvärt hur svenska politiker och media snarast tycks gotta sig i krisen i Sydeuropa (vår kulturs vagga) men samtidigt hysteriskt ivra för massinvandring av ”nybyggare” från alla världens hörn,ju mer ”exotiska” desto bättre…

  2. Tanken på fri arbetskraftsrörlighet sätter sig facket emot. Där är det bidragsrörlighet som gäller eller som nu humanrörlighet från världens alla hörn.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>