De högra delarna av socialdemokraterna och miljöpartiet har mer gemensamt med alliansens politik än den som vänsterdelen med kommunisterna står för. Ändå hyllar man de rödgröna. I en kommentar till tidigare inlägg förstår jag att de högra tror att de vänstra inte får så mycket att säga till om. Det vore som om att be Ohly lämna regeringsrummet när viktiga frågor ska beslutas.

Tyvärr kommer många i den högra falangen att bli besvikna. Jobbskatteavdragen ska bort även om det visar sig att det innebär en 20% skattehöjning för de med låga inkomster. Vårdköerna kommer att öka eftersom resursen är ändlig även med 75 % skatteuttag.

Arbete och flit ska löna sig. De håller även de högra delarna med om. Samtidigt ska sjuka i alla former hjälpas till ett värdigt liv. Om de högra delarna i socialdemokraterna och miljöpartiet samarbetade med alliansen skulle vi få både ett uthålligt och bättre samhälle för alla.

Vad Mona Sahlin och miljöpartiets språkrör nu pratar om gäller bara om att få makten. För många kommer det att visa sig bli en mindre katastrof. Ohlys kommunism är inte att leka med.

SvD, DN, Den hälsosamme ekonomisten, Aftonbladet, Expressen

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “Varför pratar man mot bättre vetande?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Som sagt, mot bättre vetande
  2. Förstår alla rödgröna väljare vad som händer när Ohly tar plats i regeringen?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>