Frågan kanske låter konstig. Vi vill ju gärna tro att att svensk lag gäller. Men som Dick Erixon påpekar i sin blogg fegar politikerna när det gäller invandrare. För mig verkar det helt självklart att om man flyttar till Sverige måste man följa svensk lag.

Många av oss är så rädda att bli kallade rasister att vi håller tyst, viket tyvärr också gäller våra politiker. Vi behöver invandrare men det är inte orimligt att varje invandrare måste försäkra skriftligen att de är beredda att följa svensk lag om de vill bosätta sig i Sverige.

Det som händer nu att invandrarfientliga partier växer bara av den anledningen att vi inte vågar säga ifrån.

Läs även andra intressanta åsikter om , ,

No related posts.

Tags: ,

One Response to “Varför gäller inte svensk lag för alla?”

  1. Jag är rädd om det Sverige som jag älskar. Ok nu bryter Alliansen ner allt. Och dessförinnan ett överskott av lull lull för alla dessa invandrare. NEJ jag är inte rasist, nedvärderar inte folk för att dom har annan ton på huden än mig, inte heller går basuka över en bok, kristen eller muslimsk. Vad jag är rädd för, är att ALLA är så tysta om dessa invandrare att vi inte ser vad som händer. Som t.ex att våldtäkter har ökat och att dom faktiskt begås av folk med invandrarbakgrund. Det vågar inte någon skriva, för oj oj då är man rasist. Hmmmm näe tack!!! Svenska staten gör t.o.m en lag om detta, en grundlag!!! Och vips så kan dom banka på vilken svensk tjej som helst! För ve och fasa, inte slå näven i borden och säga ifrån. I Sverige är det inte ok att hoppa på tjejer bara för att det pockar på i byxan. Näe, då kan man läsa om hur dessa pojkar tycker det är ok, för sen tar dom som dom säger -en riktig kvinna från sitt egen folkslag. Och vad säger vi Svenskar. INGENTING för då är vi rasister.

    SLUTA LULL LULLA MED INVANDRARE. RESPEKT ÅT SVERIGE

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>