Miljöpartiet ha gjort en del bra saker. De var tidigt ut med att ta ansvar för miljön. Fortfarande finns det vänner som brinner för miljöfrågor men som också lever i nuet. Av historiska skäl röstar de på miljöpartiet men de borde ta sig en funderare.

Om förbifart Stockholm skriver Per Ankersjö (C) i SvD: Bland miljöpartiets väljare är så många som varannan (48 procent) positiv. Endast 27 procent är emot.

Ledande personer i miljörörelsen vill dock avskaffa bilen helt och hållet. De bor i City invid tunnelbanan med affär runt hörnet. Vad ska de med bil till? Dessutom vill de ha den politiska makten och då är alla medel tillåtna. ”Tänk på dig själv och skit i andra” verkar vara deras motto. Att världens befolkning svälter och är utan vatten är som sagt inte vårt problem. Vårt problem, säger de, är hur vi ska få fler röster så att vi tillsammans med kommunisterna kan vrida tillbaka tiden i Sverige.

Att som Sanna Rayman (SvD) försöka vädja till deras förnuft tror jag är lönlöst. Förhoppningsvis inser dock en del kloka miljövänner att miljöpartiet inte är den rätta hemvisten.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>