Mona Sahlin och de rödgröna hittar på nya ord så allt låter finare än vad det är. De levererar drömmar och det är tydligen det som folket villa ha. Som Förtida Pension, som ska vara svaret på sjukförsäkringen och generera livskvalitet för unga som gamla!

Växtnäringspolitik låter vackert, som ett nytt Plantagen. Huruvida det skapar livskraftiga medelstora företag är döljt i dunkel. Som första droppen näring hackar Östros idag på bankernas bonusar och tänker bege sig ut på korståg i världen. Det tycker han vore bra fast ännu bättre vore det att se till att små företagare också fick bonus någon gång.

SvD, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

7 Responses to “Vänsterns livskvalitet stavas förtida Pension”

 1. http://sossarsuger.bloggar.nu/

  upp med fakta på bloggen

 2. Fakta är att det bara framgång för företag som skapar välstånd i landet och eftersom de stora företagen är globala är det de små och medelstora företagen vi bör satsa på och se till att de tjänar mycket pengar.

 3. Mona Sahlin har många gånger fått frågan”vad skall Rödgröna göra för att skapa RIKTIGA jobb ?”

  Notera nu RIKTIGA jobb.

  Svaret har alltid varit satsningar på ”gröna jobb”

  Jag blev nu Nyfiken vad dessa gröna jobb är..som arbetslösa och sjuka skulle jobba med, detta är vad jag fann:

  I Norrbotten har Gröna Jobb utförts sedan 1997 som arbetsmarknadsåtgärd för att skapa meningsfull sysselsättning till arbetslösa. Skogsvårdsstyrelsen har varit ansvariga för projektet som utförts i samarbete med Länsarbetsnämnden och Arbetsförmedlingarna.

  http://www.svo.se/dokument/bd/.....F6na_Jobb- /sld004.htm

  Vänta nu.. ”arbetsmarknadsåtgärd ” ”sysselsättning ” detta är ju inga RIKTIGA jobb utan bara Ännu en ams och plusjobbs retorik.

  så ”alla kan utföra NÅT även sjuka” + gröna jobb blir krasst..skicka ut alla i skogen och plocka pinnar,undrar hur detta fungerar i Malmö Göteborg och Stockholm..

  så var det med denna politiken av mona…retorik och inget nytt.

 4. Krister Nässén
  januari 29th, 2010 at 19:03

  Läs gärna följande kommentar om de nya moderaternas arbetslinje:

  http://www.dn.se/opinion/signe.....a-1.550163

 5. Att politiker får generösa avgångsvederlag när de slutar är både rätt och fel. Göran Persson satte sitt i ett bolag så han slapp skatten. Kanske dubbelt fel. Även i industrin ges 1 till 2 års avgångsvederlag för höga chefer.

  Oberoende av detta kan du väl ändå inte mena att det är bättre att förlita sig på bidrag än aktivt söka jobb?

 6. Krister Nässén
  januari 30th, 2010 at 7:44

  Nej, jag säger inte att det är bättre att förlita sig på bidrag än att söka jobb. Jag bara konstaterar att de nya moderaternas stora (för att inte säga stöddiga) ord kolliderar med en krass verklighet.

 7. För att inte alla lever som de lär behöver inte politiken vara fel. Arbetslinjen är en sund linje. När vi till slut lär oss undantagen kommer den att bli superbra. Att som de rödgröna ugå ifrån skatter och bidrag är i grunden fel och skapar på sikt ett klasssamhälle.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>