Någon inom försvarsmakten visste mer om dödssprängnigen. Det får en att undra över hur mycket FRA visste och varför man bara varnade sina egna!

Vi lär aldrig få veta sanningen om nu inte Wikileads kan hjälpa oss.

Att en ung man som flytt från fanatism i Irak och fått hjälp och utbildning i Sverige tackar för hjälpen genom att försöka spränga svenska medborgare i luften är illa. Riktigt illa och en oförtjänt julklapp åt både FRA och Sverigedemokraterna.

DN berömmer Reinfeldts lugn men ger samtidigt SÄPO en känga. SvD manar till lugn.  Aftonbladet skriver att vi ska värna vårt öppna samhälle, men hur?

Världen saknar filosofer värd namnet! Jag ska återkomma till ämnet men fanatism måste bekämpas med kunskap och filosofi!

Nu blir det istället övervakning. Piratpartiet kommer tyvärr i fortsättningen ha svårt att hävda motsatsen. Befogenheterna för hemlig spaning kommer att öka i alla länder. Det är det enda sätt vi idag känner till för att förhindra fanatism. Det är nu vi saknar kompetenta filosofer som lever i nutid med dagens kunskaper, men mer om detta i ett senare inlägg.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Vad visste FRA?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tankar om bomben // Skivad lime

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>