<br

Bloggen Blondinbella är ett bra exempel på att man når långt om man är målmedveten och skriver för publiken. Isabella Löwengrip ska ha all kredit för vad hon har åstadkommit. Varumärket blir ju inte sämre av att hon medverkar i Let´s Dance.

I kommentarerna kan man läsa att andra skulle också vilja lyckas och undrar hur man gör. Som coach brukar jag fråga: Vad vill du? eller Vad skulle du vilja vara om 1 till 3 år?

Om du inte vet vad du vill spelar det heller ingen roll vad du gör. Blondinbella har ju inte bara blivit så populär. Jag är säker på att Isabella har haft ett tydligt mål framför sig.

Nu räcker det inte bara med mål. Det måste genomföras också. De små stegens är en bra metod. Vad behöver jag göra för att nå en bit på väg. Vad fungerar?

Man ska inte heller glömma bort det som heter självsuggestion. Vi vet att om man upprepar något, sant eller falskt, tillräckligt många gånger tror man på det till slut. En ständig upprepad lögn blir därför till slut sann eller man accepterar lögnen som sann. Processen förstärks om den kopplas till någon emotionell upplevelse. På samma sätt fungerar detom man ständigt intalar sig att man kommer att lyckas.

Vi skall inte gå in närmare på detta utan bara konstatera att det fungerar. Du kan läsa mer om det här.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

One Response to “Vad krävs för att bli en ny Blondinbella?”

  1. Kikade in här lite bara. Snubbkade in via bloggportalen :)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>