Socialdemokraterna har tydligen börjat förhandla med sverigedemokraterna med syftet att trassla till det för regeringen som SvD rapporterar från Ylvas kontor.  Gnäll-oppositionen  fortsätter med att saga nej till det mesta utan att ha några egna förslag att komma med. Att Alliansen står för arbetarlinjen svider verkligen och det enda motargumentet man har är mer bidrag.

Aftonbladet skjuter in sig på att socialbidraget för två vuxna med två barn endast är drygt 16.000 kr. Hur stort det borde vara istället säger man inte,  men ska det bli någon skillnad efter skatt så antar jag att de menar att socialbidraget borde okas till drygt 20.000 kr. Till detta kommer barnbidragen som de glömde bort i hastigheten.

Frågan är bara vad det är för mening med att arbeta om man får 20.000 kr om man ser till att hitta en läkare som villigt sjukskriver en. Korruptionen i Göteborg visar att allt är möjligt.

För att störa regeringen med bidragslinjen behöver sossarna stöd från sverigedemokraterna och de är villiga till allt bara de får igenom sina hjärtefrågor. Så vad har sossarna lovat dem? S-bloggarna förnekar förstås, men vad var att vänta?

Sverigedemokraterna, Tokmoderaten, Moberg, Högberg

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Vad har socialdemokraterna lovat sverigedemokraterna?”

 1. Krister Nässén
  april 16th, 2011 at 19:46

  Jag ser att du refererar till SvD:s ledarsida. Har denna bidragsförsörjda tidning något existensberättigande i dina ögon? Enligt Presstödsnämndens hemsida är stödet i år 59,5 miljoner, det enskilt största bidraget till någon dagstidning. Dessutom har man ju utlokaliserat verksamhet till Östersund, för att kunna få statligt stöd utöver presstödet.

  Själv tycker jag att det är utmärkt att presstödet finns. Men jag förstår inte hur antibidragspredikanter, som ledarskribenterna på SvD, kan låta sig avlönas av en bidragsberoende tidning. Och kan det verkligen behövas hela FEM bidragsförsörjda ledarskribenter?

  Vet förresten någon läsare av denna blogg hur det går för den bidragsförsörjda clownen Littorin? Leker han fortfarande forskare på Stanford? Verkar det bli något Nobelpris?

  Bland det senaste (november förra året) jag hörde är följande:

  ”Först ljög han om sin examen. För några dagar sedan sa Sven Otto Littorin att han ska ”gästforska” vid Stanford. Det var inte heller sant – han uppfyller inte kraven och är ditplockad av en kompis.”

  Kan läsas här i sin helhet:

  http://www.aftonbladet.se/nyhe.....8148368.ab

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>