Miljöpartister gillar Stockholm. En stad där tunnelbanan aldrig är långt borta. En stad där inga bilar behövs. Därför är det naturligt för en miljöpartist att bötfälla landsortsbor som måste passera Stockholm med bil i syfte att nå andra delar av landsorten.

Landsorten för en miljöpartist är ett område för vargar och vindkraftverk. Kanske vore det bästa att tvångsförflytta miljöpartister till landsorten med uppgift att övervaka dessa vargar och vindkraftverk. I brist på T-bana får de ta fram sina rullskidor eller köpa spark till vintern.

I ärlighetens namn finns det dock sansade miljöpartister. Dessa känns igen att de inte skyller de senaste ovädren på den globala temperaturhöjningen.  För rörelsen vore det bästa om de sansade fick fortsätta utveckla partiet och att de rabiata flyttade över till Vänstern där de skulle känna sig riktigt hemma, vilket lördagsintervjun tydligt visade.

SvD, Folkbladet

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>