Hade det blivit bättre om de rödgröna hade vunnit i det senaste valet? Hade Mona Sahlin och Ohly lyckats göra Sverige mer intressant att leva i?  Hade då jobbskatteavdragen och fastighetsskatten eller valfriheten i grunden förändrats? Svaren har vi inte men svenska folket valde det säkra före det osäkra.

Idag påstår oppositionen att de fortfarande kan bättre. Med Löven som garant och Ohly borta finns nya förutsättningar men kommer det att räcka?

Alliansen beskylls för passivitet, att de låter sig nöja med att de hanterade finanskrisen bra men att de har få förslag hur framtiden ska se ut. Men hur ser framtiden ut med de rödgröna vid rodret? Hur blir det då med vårdköer och skatter. Och inte får väl företagarna några större incitament att skapa jobb. Eller??

Alliansen tappade fart i och med att Maud Olofsson försvann. Hennes energi behövdes. Annie Lööf må twittra ihärdigt men .. !!

Dags för Alliansen att vakna. Juholt är borta men de rödgröna saknar fortfarande visioner för framtiden men kan vinna ändå på  walk-over.

DN, SvD, AB, DHE, Kent

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>