Vilket erbjudande! I Sverige välkomnar vi alla i hela världen att söka jobb hos oss. Tag gärna med familjen. Vi bjuder på fri skola och sjukvård tills du fått jobb.

Det torde inte finnas brist på arbetskraft efter Alliansens överenskommelse med Miljöpartiet. Frågan är nu om det finns jobb till alla eller måste vi skapa fler skattefinansierade jobb som vänstern för all del vill.

Överenskommelsen kan bli bra men det kräver nog att man med Miljöpartiets hjälp också förändrar villkoren för företag så att de växer i samma takt som arbetsinvandringen ökar. Om inte, har hela överenskommelsen bäddat för Sverigedemokraterna.

SvD,DN,Aftonbladet,Dala-demokraten,Sydsvenskan, DN2

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

5 Responses to “Tag med familjen och sök jobb i Sverige!”

 1. Sjuk överenskommelse, cynisk och synnerligen svenskfientlig. Att läsa PK-medias ständiga hyllningar till det mångkulturella våldet gör mig bara än mer förbannad. Det dröjer nog inte länge förrän vi får militanta separatistiska rörelser i Sverige. Den otrygghet och det våld politiker och journalister påtvingar svenskarna kommer de själva snart att få smaka på.

 2. Sverige styr kursen rakt söderut! Detta beslut är ett stort svek mot landets befolkning, speciellt de äldre som slitit för vårt välstånd. De är nu undanstoppade och bortglömda av staten. Nä, detta går bara utför.. Funderar nu allvarligt att lägga min nästa röst på SD, något som jag inte ens funderade på i förra valet. Tragiskt att så många i svensk politik är rädda för att bli uppfattade som rasister om de inte säger att de vill öka invandring! Man måste ju se långsiktigt på saken! Detta kommer få klart negativa konsekvenser i förlängningen..

 3. Reinfeldt offrar Sveriges intressen för att vinna kortsiktiga segrar mot SD

  Publicerad: 2011-03-04, Uppdaterad: 2011-03-04

  Fredrik Reinfeldts blick skyms av denna totala fokusering på att aldrig ”ge efter för mörka krafter” och att ”visa att Sverige är ett öppet samhälle” och andra vackra fraser vilkas faktiska mening och djupa innebörd inte verkar vara helt genomtänkt. Migrationsöverenskommelsen är förödande för rättsstaten, menar MERIT WAGER, tidigare flyktingombud.

  ”Regeringen har med MP i sanning träffat en unik och motsägelsefull överenskommelse. Inte minst ur rättsmedvetandesynpunkt – vilka andra lagar behöver man inte heller följa?

  Sedan 1200-talet har gällt att ”Land ska med lag byggas”. Sveriges regering har år 2011 ändrat den goda meningen till ”Land ska med lag byggas men vi kan också lägga till regler som går stick i stäv med våra egna lagar.”

  http://www.newsmill.se/artikel.....d#comments

 4. Jag vidhåller att överenskommelsen kan vara bra under förutsättning att Sverige blir ett företagsvänligt samhälle.
  Ett första kvitto på detta får vi om Kamprad flyttar hem till Sverige.

 5. Njae, det finns inget krav på att arbeta om du handhar dina kort rätt.

  Släng pass och resehandlingar – som 96% redan saknar
  Ta del av de otaliga reseskildringar som finns på nätet av hur du lurar dig in i Sverige och därmed vilka historier som har störst chans att lura Svenskarna.

  Om du är riktigt klantig och du trots allt får ett utvisningsbeslut, strunt i det, stanna då kvar sätt ungarna i skolan och nyttja sjukvården. Spela sjuk om du måste, barnen kan också spela sjuka det funkar bra i Sverige.

  Efter 2 år på rymmen har du helt nya förutsättningar då du kan anföra att du rotat dig i Sverige, funkar särskilt bra med barn.

  Det bästa av allt – Svenskarna betalar!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>