Jag är av uppfattning att invandring behövs för att tillgodose vårt behov av arbetskraft. Det är också berikande att få ta del av en annan kultur.

Problemet för oss är att vi är konfikträdda. Vi vågar inte stå upp för våra egna värderingar för rädslan att bli kallad rasist. Istället muttrar vi i det tysta. Sverigedemokraterna spelar på detta och kommer säkert få många röster i nästa val.

För någon vecka sedan var jag och handlade på Villys. Ut från affären kommer en dam totalt beslöjad. Endast ögonen syntes. Hon satte sig i bilen och körde iväg. Någon trängselavgift är väl inte aktuellt för henne. Vad värre är var en kommentar från en förbipasserande: ”jag undrar hur mycket sprängmedel hon har under kläderna”.

Ett skämt kanske, men ändå inte. Sverigdemokraternas valresultat ger svaret. Belgiska Säpo fängslade terrorister inför toppmötet i veckan. Husrannsakan gav vid handen att avskedsbrev hade skrivits i vilket det stod. Jag gör detta för att snabbare komma till paradiset. Vi hörde en programledare i SVT säga att det är OK att stena en kvinna till döds om hon varit otrogen.

Det finns många exempel på skillnad i värderingar. Vi måste säga ifrån och inte fega ut. Men även representanter för invandrare måste våga säga att vi till viss del måste anpassa oss till svenska värderingar. De moderata krafterna måste mer kraftfullt ta avstånd från fanatism eller är det så att religion helgar alla medel.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>