Juholt vevade på men ingen lyssnade. Istället slås det vad om när han måste gå. Hur orkar han? Juholt måste ju känna innerst inne att han mer ses som en pajas än som en statsministerkandidat.

Som jag trodde igår blev tidningarnas recensioner idag inte nådiga. DN skriver: Håkan Juholt är i dag för skadskjuten för att framstå som en samlande kraft för oppositionen. SvD skriver: dels tycks Juholt inte kunna röra vid en förstafiol utan att strängarna brister och stråken fastnar i frackvästen.

Aftonbladet försöker glömma Håkan Juholt i sin kommentar. Fullt förståeligt eftersom man igår hade sågat honom fullständigt. Widar Andersson på Folkbladet har som vanligt skrivit en intressant ledare som handlar om att många vill men inte kan. På pricken skulle jag vilja säga. Om Juholt avslutar Widar med vad jag uppfattar som en suck.

Vänsterfalangens Dala-Demokraten verkar ha gett upp om Juholt men skyller allt på pressen och högerfalangen.

Så oddsen att Håkan Juholt överlever fredagen är väldigt låga just nu.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>