Regeringen lägger fram nya förslag på hur krisen ska tacklas. Gissa vad Östros säger. Ja ni vet. Trots att han och socialdemokraterna samt alla som lyssnar vet att det inte finns några patentmediciner den här gången säger han nej, till allt som det verkar.

Vad det ska vara i stället vet han naturligtvis inte. Vi antar att han väntar in Ohlys patentare att allt ska vara statligt ägt eller Erikssons idé om att vi ska återgå till naturen. Varför inte för en gång skull erkänna svårigheterna och fundera utan baktankar på vad som kan göras.

Och förresten när Östros talar, gör han det som representant för de Rödgröna? Jag kan inte låta bli att tänka på Hylands hörna. Ni som var med då minns Carl Gustav Lindstedt som hoppade upp ur lådan och sa något kvickt. Östros är precis som Gubben i lådan.

Årets frimärke 2008På tal om parodi. Jag skrattade gott när jag läste Neo Blogg:

Tullmurar mot fattiga länder, utfiskning, korruption, nya övervakningsinitiativ, det finns mycket att diskutera i EU. Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson vill att Sverige under sitt ordförandeskap ska driva frågan om… tataaa! ett EU-frimärke.

SvD har på ledarsidan räknat alla pudlar som socialdemokraterna har gjort.

Exemplen på alliansifiering är många, men man kämpar förtvivlat emot i retoriken.

Själv har jag alltid tyckt att sossarna (med undantag av extremvänstern) har mer gemensamt med alliansen än med sina rödgröna partners. Det har även LO. I och för sig rätt ointressant eftersom det är makt som eftersträvas.

GP saknar också idéer från oppositionen:

Att detta inte kommer att räcka, vilket oppositionen genast framhållit, är givet. Men lågkonjunkturen kan inte bekämpas med drastiska engångsåtgärder.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Sossarna med Sahlin och Östros i spetsen gör politiken till en parodi”

 1. De förundrar mig att Sahlin fortfarande sitter kvar som partie ordf .
  Men de är väl så att sossarna vill ha en kvinnlig boss till varje pris.
  Har de ingen betydelse vad hon säger eller inte gör syftar på turerna kring vpk om dom skulle va med eller just nu ska dom visst vad me får se vad hon Mona säger nästa vecka . Sedan till Östros han verkar ha fått en bandspelare inopererad han säger bara de räcker inte.
  Sedan kommer dom helt knäppt förslag om att föra till Kommun o Landsting 10 000 miljoner till en sektor som redan har 500 miljader tilldelade i detta samanhang måste de räknas som felräknings pengar .
  Sedan till det av sossarna fullständigt kaos artade försvaret . Där är sån oreda att inte ens Generalerna verkar kunna få ordning på stället .
  Min medecin är att alla verksamhet absolut all läggsned .OBS ingen mtrl säljes.Alla mtrl kontrakt sägs upp med omedelbar verkan .
  20 000 miljoner överförs till sjukvården . Resterande överförs 30 miljader.Grundplåt till det nya försvaret . Sedan återanställs den personal som behövs men den skall vara fält duglig genomgått fysika tester Sedan har vi frågan om våra ubåtar dom är 5 st de skall defenetivt läggas ner vad kan dom göra i ett skarpt läge svar inte ett skit har inget luftvärn har inga missiler typ tomahawk jo skjuta en torped nej den lekstugan ska läggas ner . mvh

 2. Att samtidigt vara utanför NATO och lägga ner vårt eget försvar verkar rätt vågat för att inte säga dumdristiskt i mitt tycke.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>