Äntligen, får man säga, verkar det som om (S) slagit in på en ny väg med Löfven vid rodret. Väl snabbt kan man tycka men de flesta var nog trötta på Juholts brist på nyanser och saklighet. Retorik i all ära men det behövs också  ansvar.

Ylva Johansson känner sig stärkt och släppte debattartikeln ”Fler måste våga byta jobb mitt i yrkeslivet”. Helt i linje med Reinfeldts diskussion om att vi måste nog jobba längre för att alla ska få det bra. Eneroth å andra sidan vågar inte helt ut ta ställning utan nöjer sig med att något måste  göras.

Att socialdemokraterna är på väg verkar ha väckt Schlingman som nu får göra skäl för sin lön. Han börjar med att satsa på toppmötet om vår nordiska modell skapad av socialdemokrater. Sverige är att gratulera om (S ) stärker sig och inte blir så beroende av bakåtsträvarna (MP) och (V) för vi har många frågor som Alliansen och Socialdemokraterna måste komma överens om om politiken ska tas på allvar.

SvD, DN, AB

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>