EU-kritikerna verkar stolta över att de är invalda till EU. Stolta över att säga nej till alla förslag som EU producerar. Jag tycker det är omoraliskt. De borde istället kämpa för att vi ska gå ur EU. Inte sitta med hög lön och tycka att EU är skit.

Hos några partier, bl.a. hos socialdemokraterna, är förste namnet en EU kritiker. Det är fegt av Mona Sahlin att inte kräva utträde ur EU. Att skicka folk, som bara tänker sitta av tiden med hög lön och emellanåt protestera är fegt av Mona Sahlin. Om socialdemokraterna gillar EU borde de arbeta konstruktivt med organisationen. Om de inte gillar den, vilket förste namnet tyder på, borde de kämpa för vårt utträde.

Det är dags för Mona Sahlin och de rödgröna att tala om vad de vill och inte bara göra saker som de tror drar väljare till riksdagsvalet. EU-kritikerna är naturligtvis nöjda. Hög lön och inga krav på att åstadkomma något. Själv skulle jag skämmas att ta ett sådant uppdrag eller som SvD skriver:

Poängen med EU är inte att storma in med kritik och ställa krav som ingen kommer att eller klarar av att gå med på. Poängen är att sakta men säkert driva frågor i rätt riktning. Den förra regeringen använde inte sällan EU-politiken för att göra inrikespolitiska poänger snarare än för att påverka i Bryssel.

Att det behövs vakna ledamöter i EU visar inte minst telekompaketet där svenskarna blev grundlurade enligt Hax.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>