Vår kristna tillhörighet har inneburit att vi fått en mängd traditioner. I många av dessa har traditionen tagit över från religionen. Skolavslutning i kommunens vackraste lokal är en sådan tradition. Jul och Jultomten är en annan.

http://www.o-zander.se/jul/index.htmlSkolavslutningen ifrågasatts som vi vet. Nu uppmärksammar Bildt att även jultomten förbjuds med början i Sarajevo. Det lär väl inte dröja innan det förbudet kommer till Sverige. Det är ju inte så att vi försöker behålla våra traditioner i Sverige. Tvärtom verkar det som vi försöker så snabbt som möjligt anpassa oss till främmande kulturer. Att inte stöta oss med invandrare är viktigare än traditioner.

Politikerna har bäddat för detta genom att inte ta invandringen på allvar. Vi behöver invandrare, men det behöver ju inte innebära att vi ska avsäga oss vår egen kultur. Man ska inte behöva kallas rasist bara för att man vill försvara vår egna traditioner. Att knyta näven i fickan räcker inte. Det stärker bara Sverigedemokraterna som nu fångar upp missnöjet.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , ,

2 Responses to “Ska Jultomten bort även i Sverige?”

  1. ”Vi behöver invandrare”.

    Varför skulle vi behöva västvärldens största massinvandring som vi har idag?

    Sverigedemokraterna vill lösa problemen på ett seriöst sätt som Dansk Folkeparti har gjort i Danmark. Jag förstår inte varför du klankar ned på partiet.

  2. Lästips om invandringspolitiken:

    http://www.newsmill.se/artikel.....ment-11832

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>