Aftonbladet och Helle Klein försvarar en helt sjuk sak. Att Helle Klein inte gillar judar har vi förstått, men det borde inte få påverka moral och etik på Aftonbladet.

När det dessutom visar sig att det inte finns substans i antydningarna är måttet rågat. Martinsson drar i SvD slutsatsen: Nu är det dags för Helin att fundera över om det är förenligt med Aftonbladets självbild och publicistiska uppdrag att behålla Åsa Linderborg som kulturchef.

När man läser Jinge blir man riktigt orolig. Vänsterns försvarare nummer ett tycker att Aftonbladets påhopp är helt ok, muhammedteckningarna i salig glömska. Är det så här de rödgröna med Ohly som utrikesminister ska leda Sverige, med förtal och antydningar.

Vi har pressfrihet i Sverige även om Aftonbladet verkar ha glömt att det har de i Danmark också. Göm er gärna bakom pressfriheten, men en plump är var det är.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “Sjukt på Aftonbladet”

  1. Ja, Helle Klein hatar förstås judar – som sig själv. Tjoho.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Stäng tryckeriet!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>