SAAB läggs förmodligen ner. Jag blir inte förvånad. Koenigsegg och hans hemliga gäng skulle ha fått miljarder att dela på för ingen tror väl på att de skulle klara av det som inga massproducerande bilfabriker trodde sig kunna göra?

Heder åt tjänstemännen som ville se tydliga bevis innan staten i realiteten tog över ansvaret. Fast det är nog ändå GM som bromsat. Att tappa av teknik till Kina kan ju inte vara någon höjdare för GM. Vad händer nu då. Det bästa som man kan hoppas på är att varumärket flyttas till Opels fabriker. Jag antar att GM räknar på alternativen just nu.

SAAB ödet kommer att bli besvärligt för Maud Olofsson som SvD och Aftonbladet antyder. Om de rödgröna verkligen menar allvar med sina ord kan ju facken och politikerna ta över redan nu innan seger i valet. Men det vill inte Mona Sahlin. Hon vill bara jaga röster. Några industrijobb kan hon inte lova utan bidrag står på tapeten.

Pengar finns det gott om i alla falla. Socialdemokraterna lägger närmare 8 kr per svensk för att vinna valet och slår därmed USA som i deras ögon står för allt ont.

Mycket står på spel. Snälla, snälla borgerliga politiker! Lägg girigheten på hyllan och bilda en valallians 2010. (SvD). Vi förlåter er aldrig annars om något parti kommer under 4 % spärren. De små partierna är illa ute enligt Bt.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>