Idag har alla chansen att ta avstånd från nazisternas och kommunisternas hemska sätt att leda ett land. Med avsky borde alla ta avstånd.

Men inte dagens socialdemokrater och miljöpartister. Mona Sahlin och Wetterstrand avstår från att närvara (SvD). De har ju båda blivit bundis med den ständigt leende Ohly.

Finns det inga spärrar kvar hos socialdemokraterna skriver Peter Wolodarski i DN. Istället åker språkrören och Sahlin till Norrköping och Eskilstuna tillsammans med Ohly och detta samtidigt som den internationella minnesdagen för offren för kommunism, nazism och andra totalitära ideologier pågår i Stockholm. Jag hoppas att väljarna visar rött kort.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “S och MP gullar med kommunismen och dess härjningar”

  1. Krister Nässén
    augusti 23rd, 2010 at 19:13

    ”1977 åkte handelsministern och folkpartisten Hadar Cars till Indonesien för att äta middag med Suharto, som vid det laget hade lågt räknat en miljon avrättningar på sitt samvete: kommunister, fackföreningsledare, radikala präster, jordlösa, medborgarrättsaktivister, nunnor och östtimoreser. Med sig hade Cars ett gäng hungriga vapenkrämare från bland andra Bofors.”

    Läs mer här:

    http://www.aftonbladet.se/kultur/article5824354.ab

  2. Det kanske vore tid för alla människor med något innanför pannbenet att ta avstånd från kapitalismen och marknadsliberalismen som har sugit ut och orsakat mer lidande än några andra under de senaste 40 åren. Ett stort grattis till högern, ni har vunnit VM i förtryck varje år, 40 år i rad.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>