Det är katastrof för socialdemokraterna. En katastrof som de själva är skyldiga till. Mona Sahlin sa i sitt avskedstal vad som behöver göras. Hon verkar ha pratat för döva öron. De rödaste inom partiet med Veronica Palm i spetsen tror fortfarande att det var väljarna som inte förstod sitt eget bästa. Ungefär som Mubarak hävdade innan han avgick.

Det finns en väg tillbaka och det är att få tyst på socialiseringsivrarna och komma med egna vettiga förslag. Att hela tiden påstå att Alliansen är inkompetent är inge bra idé eftersom flertalet uppskattar det Alliansen har gjort.

Men mycket kan bli bättre. Kom med ett förslag som löser problemet med att bidragen hamnar där de hör hemma och inte hos fuskare. Kom med förslag på hur företagare kan växa och bli rika i Sverige. Kom med förslag hur ingångslönerna för unga och oerfarna ska hanteras.

Listan kan göras lång men istället gnälls det överlag. Vi väljare gillar inte gnäll, vi vill ha förslag. Det behöver inte vara kört som Lena Melin i Aftonbladet tycker.

Aftonbladet, DagensPS

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Så kommer S tillbaka”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lever kriskommissionen på en annan planet?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>