Röda Korset säger att de hjälper och det är nog sant. Dock glömmer de att berätta att först behöver 10 000 skänka 100 kr så att styrelseordförande får sin lön. För att inte tal om VD-lönen. Med så höga löner smyger det sig dessutom in ohederliga personer i ledningen vilket vi sett exempel på.

Akelius gör därför det rätta när han skänker 100 miljoner till SOS Barnbyar i Haiti. Röda Korset måste tänka om. Man kan inte kräva att alla utom den högsta ledningen ska jobba gratis. Det är ohederligt och tveksamt. Gör ledningen ett bra jobb eller är man bara intresserad av pengarna? SOS Barnbyar är att gratulera! Vi är flera som vill stötta dem.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Röda Korset och dess ohederlighet”

  1. Alla vi som skriver inlägg i olika forum och ondgör oss över politiker med uppfattningar som vi inte tycker om bör stanna upp och ta en titt på följande

    Röda Korset har frivilliga som utan egen vinning samlar in pengar för nödlidande. Men hur många kännde till att av dessa pengar går 70 000 kronor i månaden (840 00 kr-år) till Bengt Westerberg som redan har hög statsrådspension och många andra högt avlönade uppdrag.

    Läs artikel i Dagens industri i dag http://www.di.se och skriv sedan vad du tycker om hans handlande.

    Han helt enkelt skor sig själv på insamlade pengar som är skänkta till nödlidande.

    Varför skriver inte Expressen och de andra tidningarna om detta missförhållande

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>