Bara för att Alliansen med Reinfeldt i spetsen tagit det bästa från socialdemokraterna  och blandat med valfrihet och skattesänkningar så räcker inte detta föra att vinna nästa val. Socialdemokraterna kan snabbt återta sin position om inte Alliansen kommer med något mera. Lita inte på väljarna skriver DN. Reinfeldt och Borg borde ha lyssnat på Blair skriver Peter Wolodarski i DN. Skärpning skriver SvD.

Reinfeldt och Borg tror att upplägget med arbetslinjen klarar en till period. Jag tror att det behövs något mer. Med C och KD på fallrepet är det tid för strategerna att tänka till. Moderaterna har blivit ett alternativ till socialdemokraterna. Bra så ,men vem tar hand om högerfrågorna? Vem tar hand om småföretagarna?

Att staten inte får växa sig för stark är ett gammalt  berättigat högerkrav. Låt KD ta hand om den frågan. KD kan bli partiet som står på väljarens sida mot en stark stat.

Att jobben skapas i många små företag är en sanning som nästan alla ställer upp på. Tyvärr har det blivit mest munväder. Låt C driva den frågan. C kan bli det parti som äntligen får alla småföretag att växa och blomstra.

Moderaterna med Reinfeldt och Borg i spetsen har en tendens till högmod. Moderaterna kämpar efter att helt ta över från socialdemokraterna men utan C och KD går det inte. Släpp högmodet Reinfeldt och låt C och KD driva frågorna och låt dem också få igenom sina förslag. Pengar finns. De kommande försäljningarna av statliga företag är en bra grundplåt.

Statsskuld i alla ära, men vi behöver också tänka på framtiden.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>