Knappast om man ser till vad Ohly hasplar ur sig. Knappast om man ser till vänsterpartiets långsiktiga strävanden. V brukar visserligen slå sig för bröstet när de hävdar att de är ett demokratiskt parti men det kan vara ett spel för galleriet.

Nu är det upp till bevis. Ska Ohlys kamrater styra vår utrikespolitik tvärs emot vad både S och M tycker? Vi får se. DN har en bra slutsats:

Det naturliga är att de fyra borgerliga regeringspartierna gör upp med Socialdemokraterna om en plan för hur och när ett tillbakadragande av de svenska soldaterna i Afghanistan ska ske. Sedan får övriga partier ansluta sig till uppgörelsen, eller avstå.

Eller som SvD skriver: Man måste kunna se si sig själv i spegeln.

Det rödgröna samarbetet har lett till att kommunismen i Sverige har blivit rumsrent. Det är beklagligt inte minst med tanke på att vänsterpartiet och dess helstatliga idéer är en större fara för Sverige än Sverigedemokraterna. De senare är ett missnöjesparti som kommer att mista sin särställning när deras frågor väl behandlas. Vänsterpartiets tuppkam bara växer så länge det gullas md dem.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Är Vänsterpartiet att lita på”

  1. Det e4r sve5rt att hinna med och fota trollsle4ndorna. Men du har lyaktcs bra! Den ne4st sista bilden e4r fantastisk fin!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>