Vem vill inte ha ett samhälle där vi värnar om varandra och där vi med gemensamma krafter utvecklar samhället för allas bästa. Många kvinnor tror att vägen dit går över en romantiserad ideologi a la Vänsterpartiet. Där staten utan korruption och maktbegär styr och ställer för allas bästa.

Hur sann är den bilden eller  luras kvinnorna in i ett samhälle som de sedan förlorar kontrollen över? Vänsterns ledare Sjöstedt spyr galla över USA men är helt tyst när det gäller dödandet i Syrien för där sker dödandet med Rysslands vapen!

Kvinnorna i Vänsterpartiet bidrar i det tysta till att barn och kvinnor dödas i Syrien för allas bästa. Jag undrar om de drabbade jublar över vänsterns kvinnors ställningstagande eller är det möjligen så att kvinnorna i Vänstern inte vet vilket parti de stödjer?

Nu är det inte bara kvinnorna i Vänsterpartiet som kan känna sig lurade. Miljöpartiet ser som uppgift att minska energitillgången i världen vilket innebär att åtskilliga kommer att dö på grund av mat och energibrist. Vet inte de heller vilket parti de stödjer eller är de också lurade?

SvD, DN, AB, SvD

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Är kvinnorna lurade?”

  1. Javisst är vi blåsta fler gångerom. Men även männen låter sig luras. Så – vem tänker själ är en bra fråga?

  2. Javisst är vi blåsta fler gångerom. Men även männen låter sig luras. Så – vem tänker själv är en bra fråga?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>