Politikerna tror sig ha sanningen genom att påstå att alla sjukvård ska baseras på vetenskapliga resultat. Det låter bra och med inblandning av “healing” låter det ännu bättre.

Sanningen är dock att läkarnas kunskaper inte räcker till för att få alla friska. I vissa fall har utomvetenskapliga resultat visat på bättre resultat. Varför kan ingen förklara, men faktum kvarstår.

Läkarna är beroende av politiker och får inte ens andas om att det finns alternativa behandlingsformer. Istället får patienterna ett livslångt lidande. Ett bra exempel är borrelian. I Sverige erkänns inte kronisk borrelia med resultat att flera patienter lider av något som läkarna inte kan förklara.

Resultatet blir att patienterna tvingas åka till Tyskland eller Norge om de ska ha en chans att bli friska. På Borreliakliniken i Oslo kan man se patienter i rullstol eller hasande fram efter effekterna av borrelia. Med avancerad provtagning kan man konstatera kronisk borrelia.

Provtagningen får inte göras i Sverige eftersom kronisk borrelia inte existerar i Sverige av den enda anledningen att det inte finns någon vetenskaplig rapport som bevisar att kronisk borrelia går att bota. Det finns massor av indikationer på att det går men politikerna anser annorlunda, därmed basta.

Slutsatsen är att ta bort politikerna från sjukvården. Börja med att montera ner landstinget.

SvD Brännpunkt

Läs även andra intressanta åsikter om , , , ,

No related posts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>