Forna socialdemokrater hyllade Pol Pot och hans kommunistiska ideal. Birgitta Dahl beskyllde vittnen som lögnare. Kommunisterna höjde regimen till skyarna. Pol Pot tackade och bjöd in våra makthavare för att med egna ögon se hur bra det var.

Usch, hur många har egentligen dött under kommunismens fana? Och än i dag finns det personer som skryter med att det är kommunister. Och en sådan vid namn Ohly vill bilda regering i Sverige. Har socialdemokraterna inte lärt något av historien eller är de fortfarande lika förtjusta i kommunistiska idéer?

SvD skriver: På vernissagen minglade de tidigare S-ministrarna Leif Pagrotsky och Jens Orback. Birgitta Dahl såg jag inte till.

Sahlin och Östros hade väl inte tid. De har fullt upp med att gulla med Ohly och hans skattehöjarpolitik.

No related posts.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Pol Pot Usch!”

 1. Jag har ikväll kollat på Kristallen över nätet. Svt är verkligen på hugget när det gäller tekniken men omdömet är det si och så med ibland.

  Jan Myrdal dyker upp som prisutdelare och jag tror inte det är sant. Vi lever i ett konstigt land har jag då och då låtit undslippa mig i dessa spalter. Jan Myrdal är mannen som har försvarat Stalins rättegångar där mängder av kommunister i trogen tjänst dömdes till döden. Han har med andra ord även försvarat fångläger, Stalins samarbete med Hitler, Pol Pot regimen med miljoner döda, massakern på Himmelska fridens torg i Beijing, osv…

  En kommunist spelar i samma division som en nazist. Bägge dessa ytterligheter försvarar alltid offer. Offer för den goda sakens skull.
  De hävdar alltid att de utför sitt hantverk för det goda och skiter i hur många döda de lämnar efter sig.
  Våra skrivbordsmördare av bägge sorter sitter här i Sverige och berömmer sina gelikar i andra länder.

  Sverige har alltid haft en förmåga att bara se nazisters illdåd. Kommunisterna klarar sig undan av någon anledning.
  Inte fan kommer någon på tanken att låta någon överlevande nazze stå där på Kristallen och dela ut pris! Däremot kan en kommunist stå där och alla applåderar och flinar med.

  Människoliv som tas av daga frågar inte efter om bödeln är varken det ena eller det andra. Röd som brun bödel utför samma avskyvärda hantverk.

  De som applåderar bödelns hantverk borde för länge sedan haft rött kort i alla offentliga sammanhang.

 2. Jag vill bara tipsa om en bok:
  Sluten Anstalt av ULF Nilsson
  Här kan man läsa om de smutsiga socialdemokraterna från tidigt 40-tal
  till nästan dags dato. Han har givit ut boken på eget förlag och jag fick tag på den på Amason.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>