Jag har nu under några år skrivit för entreprenörer och företagare under bloggen Couching. Ibland har jag känt behov av att kommentera vad som händer i Sverige, vilket jag också har gjort i bloggen. Senast var det om fildelning, där jag tycker man förbiser artisten. Det är inte artisten som kommer att förlora på fildelning utan det är distributörerna som inte vill inse att tiden har sprungit förbi dem.

För att särskilja mina synpunkter om samhälle med företagandet så renodlar jag Couching där synpunkter om ledarskap och likviditet får många träffar.

För er som är intresserad av politik är Dick Erixons Dagstidningarnas ledare en bra början.

Läs även andra intressanta åsikter om , ,

No related posts.

Tags: , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>