Ohly har övertagit rollen som HSB. Mona Sahlin är allt för svag för att rå på Ohlys veto. Varför LO kämpade för att Ohly skulle få den här rollen är svårt att förstå om det inte är så att det inom LO-toppen finns många kommunistsympatisörer. Det vore kanske dags att Säpo öppnade Stasi-arkivet!

Ohly är inte sen att tacka för hjälpen. Bort med kvinno-ruten och in med mer byggnads-roten. Men detta är bara förspelet. Med grundtanken att staten alltid vet bäst kommer fria alternativ att begränsas. Han började med åldringar. Är man närmare 80 ska kommunen komma och hälsa på för att få de gamla att tigga och be. Usch , jag ryser.

Kvinnor som idag röstar på de rödgröna för att få ett mer jämlikt samhälle kommer att bli grundlurade. Kvinnor har aldrig stått högt i kurs i Sovjet, Kina eller Cuba.

M då? De passar, glada som de är att få komma i en regering. Vågar man inte ens debattera mot Centern är de inte mycket att hoppas på. För trots att MP får stort stöd bland väljarna är det Ohly som har vetot och de facto bestämmer.

SvD, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Ohly som indirekt statschef är katastrof för Sverige”

  1. Hahahahaha! Är du allvarlig eller är du ironisk? ”Kvinnor har aldrig stått högt i kurs.. bla bla bla” Vet du ett skit om demokratisk socialism för det första? Jag är själv inte vänsterpartist men har tillhör de som någon gång i livet kallat sig socialister. Att ens jämföra dagens svenska Vänsterparti med Mao, Stalin, Lenin, Pol Pot etc. är direkt komiskt och inte något att debattera om, men väl kommentera för det är så korkad och pinsamt att något måste sägas.

    Kvinnornas situation i de tre länderna du nämner förstår du kanske själv inte hade någonting med kommunism, diktatur eller nåt annat att göra utan enbart med tradition i dessa länder. Tror du på allvar att det är någon skillnad på denna punkt i dagens Ryssland, eller övriga Sovjetstater? Då är du bra okunnig naiv, eller också har du bra humor. Du tillhör säkert de som inte förstår att kommunismen i Sovjet snarare blev en totalitär diktatur än en folkdemokrati pga. den politiska tradition som fanns i landet, det samma gäller i Kina. Jag förnekar inte de två regimernas fruktansvärda människorättsbrott, men jag förnekar å det bestämdaste att det var någon form av socialism som bedrevs. Socialism handlar om demokrati, folkets bestämmande inte om diktatur. Sen finns det andra problem när det gäller socialismen som gjort att jag valt att inte tillhöra de röda partierna utan valt det gröna istället.

    Rätt skall dock vara rätt, och okunnighet skall motarbetas å det bestämdaste. Jag hoppas att du lärt dig något av min utläggning. Jag kan berätta mer för dig om du vill.

  2. På mig verkar det som om du har en del att lära om vad kommunism står för. Du gillar inte Kina säger du. Vad säger du om Kuba då?

    Att Ohly inte skäms över att vara kommunist är hans ensak om det inte vore så att han stävar efter att ta makten i Sverige. Välstånd kommer från välmående privata företag. Det är bristen på denna insikt som gör Ohly till en katastrof för landet. Vissa av de gröna har också svårt för det där med mål och medel.

    Filosofen Francis Fukuyama tror att socialism är ett övergående problem på längre sikt som han skriver i The end of history and the last man, så varför inte hoppa över det direkt.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>