Det borde vara omöjligt att samtidigt både sänka och höja. Men inte inte i Ohly och parhästen Sahlins värld. Genom att kalla jobbskatteavdraget pensionärsskatt tar man bort skatten genom att ta bort jobbskatteavdraget. För att klarar detta måste man höja inkomstskatten. SimSalaBim!

Alla får det visserligen sämre men det blir lika för alla. ”Så länge ingen annan får det bättre” är parollen som de rödgröna borde trycka upp skriver SvD idag.

Tyvärr, så verkar det som om inte de rödgröna har lärt sig något av världens historia. Kanske är det därför som de vill plocka bort ämnet från skolan. Ett lands framgång hänger på att individer får verklig framgång i motsats till framgång inom ett parti. DDR är ett bra exempel. Suck!!

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Ohly (och Sahlin) vill sänka skatten genom att höja den!”

  1. Agneta Hermansson
    mars 17th, 2010 at 20:04

    ”Turkiet fruktar både ekonomiska krav på kompensation och framtida territoriella krav från republiken Armenien som aldrig erkänt sin gräns med Turkiet.”
    Av Svante CORNELL
    http://www.silkroadstudies.org.....0UTRBL.htm

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>