Många hoppas på att Ohly och Wetterstrand inte ska få så mycket att säga till om ifall de rödgröna vinner. Den förhoppningen är nog som att stoppa huvudet i sanden. Ohly ger sig inte och varför skulle han det när han när som helst kan hota med att spräcka de rödgröna.

Senaste uttalandet från Ohly är - Det största slöseriet är att så många är i arbetslöshet, säger Ohly som slog fast att kampen mot arbetslösheten är valets viktigaste fråga. (DN).

Uttalandet skedde i samband med lagförslaget mot privata skolor dvs underförstått är det bara statliga och kommunala jobb som räknas i Ohlys värld. Redan idag är det 2 miljoner i privata sektorn som ska försörja 6 miljoner människor. Ohly vill minska dessa två miljoner till vad??

Kommunals tidigare ordförande Ylva Thörn hade också ett liknande resonemang, nämligen att kommunen inte kan avskeda folk för då minskar kommunens skatteintäkt!!

Tyvärr verkar det som om bara Maud Olofsson har fattat att nya pengar skapas i den privata verksamheten (SvD).

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>