Expressen har bedömt partierna som vill in EU. Om socialdemokraterna skriver de.

I EU-parlamentet vill S sänka arbetsgivaravgifterna för småföretagare. Hm… Lycka till! Arbetsgivaravgifter sätts inte på EU-nivå. Men S talar bara inrikespolitik. Europatanke – what’s that? I kampen mot utstationeringsdirektivet agerar Marita Ulvskog fanbärande ombudsman för grabbarna i Byggnads. Inte en lett ska släppas över bron.
Obehagligt.

På första plats kommer inte förvånande Folkpartiet men de uppmärksammar också Lena Ek som en skicklig parlamentariker. Och det är väl skickliga politiker vi behöver i EU, inte kverulanter som vill ur församlingen.

SvD är helt inne på den linjen och vill att personvalet ska öka. Personen är på sätt och vis viktigare än partiet. Jag håller med. En möjlighet att ställa förtroendevalda till svars vore bra. Se nu bara vad som händer i England.

Även Aftonbladet skriver. Eller rösta på den kandidat som fångat ditt hjärta. DN, av alla, verkar hysa en viss beundran för Marita Ulvskog? Rick Falkvinge myser dock.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>