Inte nog med att de kallar sig det nya arbetarpartiet nu ska de bli det nya jämställdhetspartiet och slå ett slag för kvinnorna.

Att kvinnoyrken som lärare och vårdpersonal är för dåligt betalda är nog alla medvetna om. S och facket har inte gjort mycket under årens lopp. Jobbskatteavdraget är det enda som gett en påtaglig löneökning för dessa grupper.

Att moderaterna nu ger sig in i leken är bra. Vänsterns dominans i kvinnofrågor har inte varit bra för kvinnorna. Istället föra att utgå ifrån att män är djur som ska bekämpas utgår moderaterna från att kvinnor ska kunna leva på sina löner. Det skapar veklig frihet.

Det är en lång väg att gå men för kvinnornas skull hoppas jag alliansen vinner valet. Annars får nog kvinnorna fortsätta förlita sig på politikernas godtycke eller mannens goda inkomster.

Att Mona Sahlin tappar kontroll om bidrag försvinner är bra. Det visar inte minst hennes senaste utspel med att förstöra tjejkvällar.

SvD, DN

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Nya Moderaterna tar för sig”

  1. HAHAHa arbetarpartiet vilket skämt..

    Dom borde kalla sig dom blå hycklarna och sossarna kan kalla sig dom röda hycklarna

    Lika mycket skoj som reinfeldts fhurerns ägghuvud.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Moderaterna är på defensiven

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>