Inte ens S-väljarna tror på Mona Sahlin än mindre alla andra. Men det är inte att undra på. Att vara svans till Ohly är ju inte direkt förtroendegivande. Att rösta emot bättre vetande som i rut och Armenien bara för att få bli statsminister är ju inte heller förtroendegivande.

Grattis till Maria Wetterstrand. Hon har listigt lotsat sig och sitt parti till framgång hos väljare. Tyvärr är det tunt bakom henne vilket framgick tydligt igår.

DN skriver: Reinfeldt och Wetterstrand spelar nu i en helt egen division jämfört med övriga partiledare. Medan ungefär hälften av väljarna har stort förtroende för de två i topp har de övriga bara stöd av var fjärde eller var femte väljare.

Kopplingen mellan S och LO gynnar inte heller Mona Sahlin. Wanja Lundby-Wedins attack mot alla kvinnor får en att undra. Gillar inte LO kvinnor eftersom de gör allt för att få dem arbetslösa (SvD).

Det är dags för Mona Sahlin att resa sig upp och tala om vad hon vill och vad hon tror på. Att enbart lita på Ohly och Lundby-Wedin är förödande för henne.

DN ger rådet: Sahlin måste få upp farten på alla de vis. Annars blir hon den regerande alliansens bästa valarbetare.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , ,

One Response to “Mona Sahlins stil förgör henne”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Därför vinner Reinfeldt och därför förlorar Sahlin. « Kent Persson (m) blogg

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>