Mona Sahlin är duktig på att hantera media och att för ”vanligt” folk förklara sammanhang. Problemet är snarare att hon inte vet vad hon ska förklara. Den dragning som nu sker till vänster tror jag egentligen inte Mona Sahlin gillar och hon är för svag för att våga slå näven i bordet.

Mona Sahlin gillar inte extrempartier och brukar ta SD som jämförelse men lierar sig starkt med med det största extrema rörelsen i världen nämligen kommunistpartiet som i Sverige kallar sig Vänstern.

Hur Sahlin kommer att hantera Ohly blir avgörande för hur de rödgröna kommer att lyckas. Inte med att bli valda, där gäller kraftig dimma, utan hur de ska kunna regera när dimmorna lättat.

Så långt som till Kremlins varning för demokratin hoppas jag det inte går? Ohlys tal om ett samhälle utan vinstintresse bådar inte gott. Kapitalism skapar fred har man tvärt emot kommit fram till i Norge som Svd skriver om.

Hanne Kjöller försvarar i DN kapitalismen med att det skapar frihet. Kanske det, men i samma tidning tycker Hanne Kjöller att präster minsann inte ska få säga vad de tycker.

Men det bra att Hanne Kjöller försvarar vårt samhälle. Aftonbladet verkar vilja annat. Dags för (S) att vässa sin kapitalismkritik skrev de igår. Ohly lär gnugga händerna.

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>