Äntligen får alla miljöpartister användning för sina vantar och mössor.(SvD) Kall och vindstilla vinter och med stängda kärnkraftverk får säkert alla miljövänner att hoppa högt av glädje. Äntligen får de visa att man klarar sig ändå, bara man klär på sig.

De som ännu inte hunnit inhandla värmande persedlar är kanske av en annan mening. Även om de rödgröna tycker att höjda elpriser är smällar man får ta ska ju pengarna räcka till. Tur att de arbetande fått jobbskatteavdrag…………

Visst ja, kommunal vill ha höjda löner istället för skatteavdrag, alltså en löneökning på 13-14 %, som naturligtvis måste betalas med höjda skatter osv. Då blir det riktigt kärvt under vargavintern.

Att uthärda kalla vintrar är bara en av bedrövelserna som de rödgröna pådyvlar oss. Att kämpa för sämre livskvalitet för alla som inte kan prestera fullt är en annan bedrövlig vision som Sahlin och Wetterstrand vill införa (DN).

Att det är upp och nervända världen förstår man när de rödgröna vill att glesbygden ska betala rika stockholmares besök på museet.

Låt inte allt detta hända!

Läs även andra intressanta åsikter om , , , , , , ,

No related posts.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Miljöpartisterna säljer vantar och mössor”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Världen fryser och klimatkramarna har gömt sig.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>